Excellent customer service. Friendly staff. Excellent work

Hele goede en duidelijke afhandeling. Vooraf ben ik goed geïnformeerd. Ik ben volledig ontzorgd ( afhandeling met de verzekering ed,. Zeer vriendelijke medewerkers. Fijne leenauto mee gekregen.... Hele goede en duidelijke afhandeling. Vooraf ben ik goed geïnformeerd. Ik ben volledig ontzorgd ( afhandeling met de verzekering ed,. Zeer vriendelijke medewerkers. Fijne leenauto mee gekregen. De schade is perfect hersteld. En de auto was ook nog eens van binnen en buiten gepoetst. Kortom: ik ben meer dan tevreden!

Goede en nette ontvangst bij het eerste bezoek, gedegen kennis, goede uitleg van de reparatie en tijdige informatie over eventuele uitloop van de reparatie.

Autoschade Been Veendam heeft bij mij een prima indruk achtergelaten. De werkdag nadat de schade was ontstaan kon ik de auto al brengen en stond er een nette, vrijwel nieuwe leenauto klaar. De... Autoschade Been Veendam heeft bij mij een prima indruk achtergelaten. De werkdag nadat de schade was ontstaan kon ik de auto al brengen en stond er een nette, vrijwel nieuwe leenauto klaar. De schade is snel en heel netjes hersteld. De auto was na het herstel schoongemaakt, er werd uitleg gegeven over de herstelde schade en op mijn verzoek heb ik een lijst ontvangen van de vervangen onderdelen. Het contact met de medewerkers verliep goed en de afspraken zijn doeltreffend en goed nagekomen. Kortom, een prima ervaring!

Fijne goedlachse spontane mensen met gevoel voor humor en een prettig contact. Ook de communicatie is goed men is makkelijk en eenvoudig benaderbaar, helder en geen onduidelijkheden. Het contact met... Fijne goedlachse spontane mensen met gevoel voor humor en een prettig contact. Ook de communicatie is goed men is makkelijk en eenvoudig benaderbaar, helder en geen onduidelijkheden. Het contact met Laurens verliep uitstekend en dat geld ook voor de eigenaar van het bedrijf.. Groet Paul Heijtel

Het contact is zeker heel erg goed gegaan de jonge man die ons geholpen heeft was heel erg duidelijk hoe en wat en wat het plan was. alles is na gekomen wat er gezegt is. ik zal jullie zeker... Het contact is zeker heel erg goed gegaan de jonge man die ons geholpen heeft was heel erg duidelijk hoe en wat en wat het plan was. alles is na gekomen wat er gezegt is. ik zal jullie zeker aanraden bij andere mensen. een dikke 10+ voor ons.

Zeer goede eerste ervaring. Auto keurig gerepareerd en gewassen afgeleverd . Zag er weer als nieuw uit. Ook de leenauto was een aangename verrassing. Personeel zeer vriendelijk en open in de... Zeer goede eerste ervaring. Auto keurig gerepareerd en gewassen afgeleverd . Zag er weer als nieuw uit. Ook de leenauto was een aangename verrassing. Personeel zeer vriendelijk en open in de communicatie.

Goede afspraken. Keurig nagekomen. Perfecte reparatie van de schade. auto nog extra gewassen. Fijne service van personeel.

Vriendelijke mensen
Zeer hulpvaardig