Hele goede service, verzekeraar welke op bijzondere wijze de schade afhandeld maar ASN gaat hier zeer klantvriendelijk mee om.

Ik ben 2x langs geweest voor een klein pitje in mijn auto en allebei de keren super goed geholpen. Ik kon binnen een week terecht voor de laatste schade die ik had.
Erg vriendelijke man die...
Erg vriendelijke man die daar werkt (Frank) heel open en eerlijk.

Goede service en erg fijne leenauto!

Duidelijke afspraken over het halen en brengen van de auto, de tijd die nodig is om de auto te herstellen, ruim binnen de tijd afgerond, auto schoon en netjes afgeleverd. Schade keurig hersteld.

Perfect gewerkt met stijl

Prima. Moeizaam opstart contact. Zelf moeten terug bellen. Maar verder prima.

Ben goed en netjes geholpen

De schade is perfect hersteld. Het was prettig dat we een vervangende auto kregen. In principe ben ik dus vooral positief.
Paar kanttekeningen qua klantvriendelijkheid. De vervangende auto...
Paar kanttekeningen qua klantvriendelijkheid. De vervangende auto werd door ons afgetankt ingeleverd zoals afgesproken. Maar degene die hem ontving vond het niet goed genoeg, dwong mijn vrouw om bij het dichtstbijzijnde benzinestation voor € 3,-! nogmaals af te tanken. Beetje kinderachtig als je weet wat voor bedrag onze verzekering heeft afgetikt voor de reparatie. En erger nog, mijn vrouw miste hierdoor een belangrijke vergadering op werk.
In het verlengde hiervan: Onze verzekeraar claimde dat onze auto opgehaald zou worden en de vervangende auto afgeleverd zou worden maar het eerste dat gezegd werd is dat "we dat niet doen". Op zichzelf niet erg maar de communicatie onderling klopt dus niet.

Vriendelijk personeel en duidelijk personeel.
Ze hebben mijn auto snel en vakkundig hersteld.
Het resultaat ziet re goed uit!