De auto werd keuring gerepareerd en weer schoon en gestofzuigd binnen twee dagen weer aan me meegegeven. Het spuitwerk zag er ook prima op kleur uit, geen enkel kleurverschil!

Auto gebracht voor het overspuiten van een deur. Dezelfde dag al klaar. Snelle en goede service, zeker aan te raden!

Ik ben erg tevreden over het resultaat en het personeel. Helemaal top dat hij ook nog gewassen is.

Good, timely respond via email and phone call.
Provide customized solutions for customer's neneeds

Hele goede service en alles keurig afgehandeld.

In december werd een noodreparatie aan de voorbumper binnen een half uur gedaan, auto weer bruikbaar.
Vervangen van bumper en grill op afspraak: overeengekomen prijs betaald, ondanks dat er meer werk aan was dan gedacht. Prettige, vriendelijke en duidelijke communicatie.
Reparatie perfect uitgevoerd.

Mounir

Via verzekeraar met uitgebreide schade terecht gekomen bij dit schadeherstel bedrijf, ik kan er alleen goede dingen over zeggen en zou zeker terug komen als het nodig was. Ik kwam er met redelijk... Via verzekeraar met uitgebreide schade terecht gekomen bij dit schadeherstel bedrijf, ik kan er alleen goede dingen over zeggen en zou zeker terug komen als het nodig was. Ik kwam er met redelijk uitgebreide schade aan linkerachterpaneel, deur, deurhendel, bumper en velgen. Ik kreeg een schatting van 4 dagen en een leenauto. Aan het einde van de derde dag kon ik de auto alweer ophalen en kreeg ik van vriendelijke medewerkers een uitgebreide uitleg over hoe het gerepareerd was met fotos van het proces. Ik had twijfels over of het gerepareerd kon worden zonder nieuwe onderdelen, maar hierdoor kreeg ik ook zekerheid dat er goed herstelwerk was geleverd. Al met al een rekening van 2600 euro naar de verzekeraar en een blije klant erbij.

Vriendelijke en kundige medewerkers die je als klant ontzorgen i.r.t. de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij.

Uitstekend verlopen

Vriendelijke medewerkers, duidelijke afspraken en de schade is prima hersteld. Mooie vervangende auto.