Goede en snelle service. Altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Denken graag met je mee.

Ik ben erg tevreden over de service en reparatie van mijn auto.

ASN Utrecht heeft de schade aan onze auto vlot en professioneel gerepareerd. De communicatie voor het maken van de afspraak en de verwachtingen waren uitstekend. De leenauto was van goede kwaliteit.... ASN Utrecht heeft de schade aan onze auto vlot en professioneel gerepareerd. De communicatie voor het maken van de afspraak en de verwachtingen waren uitstekend. De leenauto was van goede kwaliteit. Kortom, erg tevreden

Vriendelijk personeel.
Dik in orde.

De medewerkers zijn erg vriendelijk, deskundig en denken graag met je mee. Ondanks de drukte werd er toch mogelijkheid gecreërd voor een afspraak. Er is makkelijk contact te krijgen en de... De medewerkers zijn erg vriendelijk, deskundig en denken graag met je mee. Ondanks de drukte werd er toch mogelijkheid gecreërd voor een afspraak. Er is makkelijk contact te krijgen en de communicatie verloopt heel goed. Ik ben heel tevreden met de hulp en het resultaat!

Correct,duidelijk wat er moet gebeuren en wanneer gereed.

Professioneel bedrijf, Goede communicatie, Goede service, deskundig schade herstel

JaHaSe beheer bv

Goede service vriendelijke vakkundige mensen

Een geweldig fijn bedrijf met super medewerkers en hoge kwaliteiten

Heldere en goede communicatie. Afspraken zijn volledig nagekomen en ze hebben goed meegedacht in oplossingen. Het is nooit leuk als je auto naar een schade hersteller moet, maar deze service was... Heldere en goede communicatie. Afspraken zijn volledig nagekomen en ze hebben goed meegedacht in oplossingen. Het is nooit leuk als je auto naar een schade hersteller moet, maar deze service was echt top!