Duidelijke afspraken en eerlijke voorlichting. Goede service mbt leenauto Schadeherstel ziet er keurig uit en auto is nog even gewassen ook
Vriendelijke ontvangst met duidelijke uitleg over de te herstellende schade, schade is ook netjes gemaakt, vond het alleen raar dat er bij het ophalen van de auto de sleutel zo werd gegeven en dat...Vriendelijke ontvangst met duidelijke uitleg over de te herstellende schade, schade is ook netjes gemaakt, vond het alleen raar dat er bij het ophalen van de auto de sleutel zo werd gegeven en dat er geen laatste inspectie meer plaats vond en zo ik dus de volgende ochtend toen het weer licht was zag dat er nog allemaal stukjes glas op de achterbank lagen.
Ze denken goed met je mee. Kon op redelijke korte termijn terecht en kreeg een nette leenauto.
De vooraf gemaakte afspraken werden correct uitgevoerd. De dag van de reparatie aan het voertuig werd inclusief herhaling keurig via de mail aangekondigd. Op de dag zelf een prima ontvangst...De vooraf gemaakte afspraken werden correct uitgevoerd. De dag van de reparatie aan het voertuig werd inclusief herhaling keurig via de mail aangekondigd. Op de dag zelf een prima ontvangst met een gewenste leenauto. De schadebehandeling is voortreffelijk uitgevoerd.
No nonsense, vriendelijk, behulpzaam en gewoon prima werk geleverd. Toppertjes!
Klantgericht, komt gemaakt afspraken na. Neemt bij twijfel contact op voor een juiste afhandeling
Bij ASN Autoschade terecht gekomen nadat we aan de achterzijde van de auto werden aangereden. Ik kende ASN reeds vanuit mijn werk. Vanwege het goede meedenken en de down-to-earth benadering en...Bij ASN Autoschade terecht gekomen nadat we aan de achterzijde van de auto werden aangereden. Ik kende ASN reeds vanuit mijn werk. Vanwege het goede meedenken en de down-to-earth benadering en behandeling gaf ik mijn auto met vertrouwen uit handen aan ASN. Ze hebben prima werk geleverd!
Keurig te woord gestaan, alles goed uitgelegd.
wat ik jammer vind is dat de leenauto niet was afgetankt. Heb nu 12 liter benzine getankt terwijl ik niet eens 120 kilometer heb gereden....Keurig te woord gestaan, alles goed uitgelegd.
wat ik jammer vind is dat de leenauto niet was afgetankt. Heb nu 12 liter benzine getankt terwijl ik niet eens 120 kilometer heb gereden. ergens ging er wat mis. heb dit gemald.
De auto ziet er weer als nieuw uit! Door de drukte moest ik 2 maanden wachten. Het koste even moeite om mijn auto niet zelf naar Apeldoorn te brengen maar te laten ophalen conform mijn...De auto ziet er weer als nieuw uit! Door de drukte moest ik 2 maanden wachten. Het koste even moeite om mijn auto niet zelf naar Apeldoorn te brengen maar te laten ophalen conform mijn verzekeringspolis.