SCHOON! dat is vooral de eerste indruk. Zelfs de schadeauto's op het terrein zien er netjes uit. geen losliggende rommel. Bij het ophalen van de auto was deze van binnen en van buiten keurig schoon...SCHOON! dat is vooral de eerste indruk. Zelfs de schadeauto's op het terrein zien er netjes uit. geen losliggende rommel. Bij het ophalen van de auto was deze van binnen en van buiten keurig schoon en vakkundig gerepareerd. Vriendelijke ontvangst en top service. bedankt, Groet, Karl Zwart ;)
Voor de eerste keer bij ASN geweest. Goede ervaring met dit bedrijf. Alles keurig conform afspraak gedaan en fijn personeel.
Ik ben erg tevreden over de service van Been. Vriendelijke mensen op het kantoor die op een verantwoordelijke en bekwame manier met mensen omgaan. De auto is in keurige staat opgeleverd. Hartelijk...Ik ben erg tevreden over de service van Been. Vriendelijke mensen op het kantoor die op een verantwoordelijke en bekwame manier met mensen omgaan. De auto is in keurige staat opgeleverd. Hartelijk dank!
Een goede snelle service en vriendelijke mensen.
Mijn schade aan de auto is door ASN Autoschade te Utrecht zeer professioneel en vakkundig behandeld en gerepareerd. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Mijn complimenten voor de...Mijn schade aan de auto is door ASN Autoschade te Utrecht zeer professioneel en vakkundig behandeld en gerepareerd. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Mijn complimenten voor de afhandeling
Professioneel en betrokken iedereen binnen t bedrijf is even vriendelijk het is al de derde keer en wij zijn altijd erg tevreden echt vakwerk
Snel, correct, conform afspraak.
Zeer correcte mensen en alle gemaakte afspraken zijn nagekomen.
De schade zelf is uiteindelijk prima gemaakt maar de service er om heen is minder; Ik moet zelf bellen voor het maken van een afspraak, leenauto documenten bevat een verkeerde KM stand...De schade zelf is uiteindelijk prima gemaakt maar de service er om heen is minder; Ik moet zelf bellen voor het maken van een afspraak, leenauto documenten bevat een verkeerde KM stand waardoor die KM's (en benzine) op mijn conto komen, ik moet een document tekenen waarbij ik overeenkom de reparatie zelf te betalen als de verzekering uiteindelijk niet betaald (!?). Een eerdere reparatie van ASN (andere vestiging, Haarlem) zo'n 5 jaar geleden is niet goed gedaan en er is een klein plekje met lichte roest. Ik had gevraagd of ze dat licht konden bijwerken maar dit is helaas niet gebeurd. Ik begrijp dat ze dit natuurlijk ook niet hoeven te doen maar het was natuurlijk wel aardig geweest dit even bij te tippen. Nogmaals, de schade zelf oogt prima gerepareerd maar de rest er om heen was een mindere ervaring.