Voor het eerst in aanraking gekomen

Snelle service, werd meteen contact opgenomen. Schade is netjes hersteld en de auto in de avond ophalen was ook geen probleem, top!

Gemoedelijk contact. Je hebt meteen het gevoel dat men weet waarover ze praten. Snelle afhandeling met uitstekend resultaat

Bij de aanvraag van vrijblijvend een schaderapport werd er zonder probleem een prijsopgave gedaan en werd meteen verteld hoe de afhandeling geschied. Deborah was kort en krachtig en neemt de tijd... Bij de aanvraag van vrijblijvend een schaderapport werd er zonder probleem een prijsopgave gedaan en werd meteen verteld hoe de afhandeling geschied. Deborah was kort en krachtig en neemt de tijd ervoor. De auto stond al klaar. De heren uit de werkplaats en kantoor netjes en vriendelijk. Bij ophalen van mijn eigen auto was de auto gewassen en van binnen schoongemaakt... superrrrrrrr
Dank je wel ASN jullie verdienen een traktatie

Fijn personeel, luisterend oor, snelle en vooral goede services!

Ik werd nog op dezelfde dag van melding van mijn schade gemaild door ASN. Afspraak gemaakt over de reparatie. Wat, wanneer e.d.
Auto werd netjes opgehaald en vervangend vervoer prima geregeld....
Auto werd netjes opgehaald en vervangend vervoer prima geregeld. Gedurende de reparatie meerdere keren een up-date.
Auto werd teruggebracht.
Goed geregeld!

Zeer vakkundig

Top service! Duidelijke afspraken en 100% vakwerk.

Goede communicatie. Ondanks foto waren onderdelen niet op tijd wat vertraging opleverde. Er ontbreekt nog 1 onderdeel.
Werk verder goed uitgevoerd

Vriendelijke personeel en het afgeleverde werk ziet er top uit en de extra service , zoals bandenspanning controle , verlichting controle en auto van buiten en van binnen schoon , echt top