Wat worden we hier ontzorgd. Hier is alles wat te naken heeft met de dyschade gedaan. Wat een toppers. Schade perfect hersteld goed op de hoogte gehouden en prima vervangend vervoer gekregen. Wat worden we hier ontzorgd. Hier is alles wat te naken heeft met de dyschade gedaan. Wat een toppers. Schade perfect hersteld goed op de hoogte gehouden en prima vervangend vervoer gekregen.
Kortom een 10 met gniffel.

De klantvriendelijkheid is naar tevredenheid. Ik vind het namelijk prettig als er tijdens het schadeproces wordt gecommuniceerd. Zo weet ik wat er te verwachten is. De haal en breng service ging... De klantvriendelijkheid is naar tevredenheid. Ik vind het namelijk prettig als er tijdens het schadeproces wordt gecommuniceerd. Zo weet ik wat er te verwachten is. De haal en breng service ging goed. Alleen de mail voorafgaand vond ik verwarrend, want daar werd alleen gewag gemaakt van "om 8 uur wordt de auto verwacht" of woorden van die strekking. Dan ga ik twijfelen of de auto wel wordt opgehaald. De auto ziet er weer als nieuw uit, van binnen en van buiten.

Goede service vriendelijk snel een afspraak voor reparatie auto en wordt netjes gemaakt .

Vriendelijk en meedenkend

Het bedrijf is zeer klantvriendelijk, nette ontvangst en ook de auto wordt keurig netjes afgeleverd.

Het herstel van mijn auto is uitzonderlijk goed uitgevoerd, helaas waren er wat personeelsleden uitgevallen waardoor de reparatie langer zou duren, dit werd allemaal keurig gecommuniceerd.

Zeer tevreden, klantvriendelijk en goeie prijzen als je zelf iets wil betalen.

Altijd netjes en vriendelijk geholpen. Ze komen de gemaakte afspraken na. Geen gedoe.

Contact was zo gelegd. duurde wel een maand voordat de auto gemaakt was maar ik kan dit snappen in deze coronatijd. Materialen zijn nu ook slechter om aan te komen. Een nette leenauto gehad. Na... Contact was zo gelegd. duurde wel een maand voordat de auto gemaakt was maar ik kan dit snappen in deze coronatijd. Materialen zijn nu ook slechter om aan te komen. Een nette leenauto gehad. Na oproep snel gemaakt en netjes afgeleverd.