Super ontvangen bij Boll.
Hele vriendelijke jongedame bij de receptie, hoorde mn verhaal aan, direct werden er foto's van mn auto gemaakt en een afspraak gemaakt.
Kon al binnen twee...
Super ontvangen bij Boll.
Kon al binnen twee weken terecht.
Kreeg een mooie leenauto mee.
En mn auto was nog een dag eerder klaar dan was afgesproken.
Kortom niets op aan te merken. Echt SUPER daar.
Ik verheug me nu al op mn volgende schade.

Ik ben tevreden over de afhandeling van mijn schade
ben goed geholpen door het vriendelijk personeel

De schade is op een vriendelijke en erg correcte manier afgewikkeld.
Zéér tevreden!!

Goede terugkoppeling wat er gaat gebeuren . Goede service/klantvriendelijk.

Vakbedrijf, klasse!

Heb prima ervaring met ASN , een aanspreekpunt , afspraak is afspraak, prijs is prijs, en netjes gespoten en afgewerkt.

Mijn ervaring is dat de medewerkers erg vriendelijk zijn. Ik had gekozen voor de haal- en brengservice vanuit mijn autoverzekeraar. Ik was vergeten per e-mail door te geven dat ik een leenauto zou... Mijn ervaring is dat de medewerkers erg vriendelijk zijn. Ik had gekozen voor de haal- en brengservice vanuit mijn autoverzekeraar. Ik was vergeten per e-mail door te geven dat ik een leenauto zou willen. De ochtend net voordat de auto zou worden opgehaald belde ik met de vraag hoe laat ik ze kon verwachten. Daar kwam ik er achter dat ik de leenauto dus niet had aangegeven. Er was geen leenauto beschikbaar op dat moment. Ik ben later op de dag terug gebeld met de vraag of 2 dagen later een probleem zou zijn. Dan was er wel een leenauto beschikbaar. Ik vind dit een onzettende goede service. Mijn eigen fout en ze hebben het snel en op een hele vriendelijke manier geregeld.

Een voorbeeld voor Nederland zoals een bedrijf moet werken.

Weltevreden kamerverhuur

Er is maar 1 woord voor : Fantastisch

De dienstverlening kwam direct op gang, ik kreeg snel de juiste informatie, er was een prima leenauto beschikbaar en de schade is uitstekend gerepareerd. Ik kan geen enkel minpunt vinden.