Meedenkend, snel probleem oplossen, vriendelijk, geduldig

Ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn autoschade. Klantvriendelijkheid achter de balie kan misschien iets beter. Telefonisch heel goed. Dit staat of valt natuurlijk met de persoon. Het... Ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn autoschade. Klantvriendelijkheid achter de balie kan misschien iets beter. Telefonisch heel goed. Dit staat of valt natuurlijk met de persoon. Het belangrijkst voor mij is dat het resultaat heel goed is. Goede aflevering van de auto: zowel van binnen als van buiten prachtig schoongemaakt. Chapeau Pouw!

Top schade bedrijf en vriendelijk personeel. Auto weer prachtig gespoten, ziet er uit als nieuw.

Vriendelijk en correcte schade afhandeling en contact.
Prima vakmensen.
Als het dan toch moet (uiteraard liever geen schade) vind ik dit bedrijf een aanrader.

Er wordt goed meegekeken naar de schade. De communicatie daarentegen is wat afstandelijk. Het herstel liep wat uit, maar dat werd keurig tijdig doorgegeven.

Snel afspraak kunnen maken, schade netjes gerepareerd (inclusief trekhaak) in een kort tijd.

Het was weer goed geregeld de afspraak was ook goed en ben zeer tevreden

Schade naar tevredenheid opgelost. Goede service (prima en passend vervangend vervoer). Auto was iets later klaar dan gepland. Zou fijn geweest zijn als dat iets duidelijer was gecommuniceerd.

Snelle reactie, met zorgvuldigheid en professionaliteit geholpen. Ik kreeg netjes een leenauto mee toen mijn auto gemaakt werd. Fijne en snelle service, auto was snel klaar. Fijn dat de garage zelf... Snelle reactie, met zorgvuldigheid en professionaliteit geholpen. Ik kreeg netjes een leenauto mee toen mijn auto gemaakt werd. Fijne en snelle service, auto was snel klaar. Fijn dat de garage zelf het contact heeft gedaan met de verzekering, scheelt een hoop stressmomentjes. Een echte aanrader!

Gebeld voor een afspraak. Ik kon gelijk even langsrijden voor een eerste inspectie. Zij hebben contact gezocht met mijn verzekering. Daarna een afspraak kunnen maken voor reparatie. De reparatie is... Gebeld voor een afspraak. Ik kon gelijk even langsrijden voor een eerste inspectie. Zij hebben contact gezocht met mijn verzekering. Daarna een afspraak kunnen maken voor reparatie. De reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd.