Keurig een afspraak gemaakt voor de reparatie en kon een leenauto krijgen.
auto was klaar en schoongemaakt wat een service .
dus zeer tevreden

De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
De schade is goed verholpen en snel. Allemaal goede ervaringen op 1 klein minpuntje na:
De voorruit is vervangen maar na het plaatsen...
De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
De voorruit is vervangen maar na het plaatsen niet gereinigd. Er zaten veel afdrukken op van de zuignappen.

ASN is al ruim 15 mijn schade herstel bedrijf. Top service, goed werk wat ze afleveren. ik kan dit bedrijf van harte aan bevelen.

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed. Zij zijn behulpzaam denken in mogelijkheden en zijn bijzonder vriendelijk! Het herstel van schade is prima! De auto wordt zelfs gereinigd. Bovendien is er... Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed. Zij zijn behulpzaam denken in mogelijkheden en zijn bijzonder vriendelijk! Het herstel van schade is prima! De auto wordt zelfs gereinigd. Bovendien is er altijd een vervangende auto beschikbaar. De service ging deze keer zover dat mijn auto werd opgehaald en na reparatie weer werd teruggebracht, kortom prima service!!

Good service nice people

Welkom en eerste afhandeling van de melding wordt correct beoordeeld en snel in behandeling genomen .
Afspraak is vlot gemaakt en herstel is correct en naar tevredenheid uitgevoerd tijdens 2e bezoek.

Goede persoonlijke service

Zeer goede service qua afspraak, ophaal- en wegbreng-service en reparatie!

Deze mensen nemen de tijd voor je en leggen alles duidelijk uit. Heel fijn dat er werd geholpen met het invullen van het schadeformulier.
Uitmuntende service. Jammer dat ik geen 11 kan geven.

Heb na bezoek een fijn gevoel overgehouden, werd rustig en vriendelijk te woord gestaan en meegedacht met mijn wensen. het resultaat van de werkzaamheden was erg mooi en ben zeer tevreden over het... Heb na bezoek een fijn gevoel overgehouden, werd rustig en vriendelijk te woord gestaan en meegedacht met mijn wensen. het resultaat van de werkzaamheden was erg mooi en ben zeer tevreden over het bedrijf.