Prima, schade hersteld en netjes schoon afgeleverd
Wereldhave
Prima geholpen met haal en brengservice. Beide schades zijn netjes en snel verholpen
Het is nooit prettig om naar een schadeherstelbedrijf te gaan. Maar als je dan toch moet gaan, is ASN Nootdorp een goede keuze. Communicatie is prima geregeld: zowel telefoon als e-mail wordt snel...Het is nooit prettig om naar een schadeherstelbedrijf te gaan. Maar als je dan toch moet gaan, is ASN Nootdorp een goede keuze. Communicatie is prima geregeld: zowel telefoon als e-mail wordt snel op gereageeerd. Ze denken met je mee en leveren zelfs meer service dan je vraagt: zo was de auto weer helemaal schoon van buiten en binnen, en een kleine (andere) parkeerschade was opgepoetst.
Goed, vriendelijk en terzakekundig
Schade aan mijn auto was snel en netjes gemaakt.
Uitstekend
Contact met ASN klantvriendelijk en prima. Mijn auto had een kleine kras/lakschade op de achterklep. Bij thuiskomst bleek dat er nog rest spatten op mijn bumper zaten. Dit gemeld. Wordt nog opgelost...Contact met ASN klantvriendelijk en prima. Mijn auto had een kleine kras/lakschade op de achterklep. Bij thuiskomst bleek dat er nog rest spatten op mijn bumper zaten. Dit gemeld. Wordt nog opgelost als ik in de buurt van Goes ben, dan kan ik zonder afspraak langs komen. Geen probleem
T Di Addario
Zeer goed geholpen bij flinke schade aan de auto na vakantie. Snel een afspraak geregeld, duidelijke communicatie, auto perfect weer afgeleverd. Zeer tevreden en ook vriendelijk en enthousiast...Zeer goed geholpen bij flinke schade aan de auto na vakantie. Snel een afspraak geregeld, duidelijke communicatie, auto perfect weer afgeleverd. Zeer tevreden en ook vriendelijk en enthousiast geholpen!