Goede communicatie, vriendelijk en goed bereikbaar. Leen auto is wel bijna toe aan vervanging
Het contact met de vriendelijke medewerkers is duidelijk en er wordt meegedacht. Alles wordt netjes zoals afgesproken uitgevoerd.
Het is een goed schadebedrijf. Perfect personeel en iedereen is heel aardig. En ze hebben alle tijd voor je. Niks is teveel. Ik wil geen ander schadebedrijf.
Vriendelijk en correct en de schade is prima hersteld
Snelle service. Schadebedrag direct geregeld. Binnen een mum van tijd is de schade gerepareerd. Vriendelijke service. Ook communicatie via mail prima. Auto ook nog schoon gemaakt.... Ben...Snelle service. Schadebedrag direct geregeld. Binnen een mum van tijd is de schade gerepareerd. Vriendelijke service. Ook communicatie via mail prima. Auto ook nog schoon gemaakt.... Ben erg tevreden.
Heel goed.
Schade weer perfect hersteld echt vakwerk
Uitstekend, zowel het contact als de afspraken zijn prima verlopen. Vriendelijk en deskundig personeel die hun vak verstaan. De schade aan mij auto is professioneel en naar volle tevredenheid...Uitstekend, zowel het contact als de afspraken zijn prima verlopen. Vriendelijk en deskundig personeel die hun vak verstaan. De schade aan mij auto is professioneel en naar volle tevredenheid gerepareerd.
Ze zijn goed bereikbaar en zeer klantgericht. Onze schade is naar volle tevredenheid gerepareerd. Wat een aangename verrassing dat de auto zo snel alweer klaar stond en ook nog gewassen. De...Ze zijn goed bereikbaar en zeer klantgericht. Onze schade is naar volle tevredenheid gerepareerd. Wat een aangename verrassing dat de auto zo snel alweer klaar stond en ook nog gewassen. De service is heel goed.
Vreindelijk ontvangen. Goede uitleg over de schade. Alle gemaakte afspraken nagekomen en de auto was in de afgesproken tijd weer gereed.