Heel vlotte afhandeling en vriendelijk personeel en de reparatie is top uitgevoerd!
Auto is zeer goed gerepareerd. Deskundig en klant vriendelijke filiaalmanager
Vriendelijk , goed geregeld en schade keurig gerepareerd
Schade heel netjes hersteld. Auto kreeg ik terug als nieuw. Schade zat aan de buitenkant, maar de binnenkant van de auto hebben ze ook netjes gemaakt. Zeer tevreden!
Goede heldere service. Vriendelijk personeel. Auto netjes gemaakt en afgeleverd.
Altijd zeer meewerkend en professioneel. een aan te raden adres voor al uw schade reparaties.
Klantvriendelijk Schade is netjes hersteld. Goed verlopen.
Behandelen van schade was prima. Vervangende auto was wel erg aan de magere kant. Je levert een SUV in en je krijgt een toyota yaris. Ik verwachtte een vergelijkbare auto.
Auto opkorte termijn en keurig hersteld en correct met de verzekering afgewerkt
ASN heeft mijn schade zeer goed hersteld, de kras over de gehele zijkant en het achterportier wat vervangen is is heel goed gespoten. Bij het ophalen werd wel geconstateerd dat er enkele...ASN heeft mijn schade zeer goed hersteld, de kras over de gehele zijkant en het achterportier wat vervangen is is heel goed gespoten. Bij het ophalen werd wel geconstateerd dat er enkele rubberstrippen ook vervangen dienden te worden. Twee weken later hebben ze dit alsnog hersteld