Van begin tot eind een goede service, heldere communicatie en de auto weer helemaal hersteld en schoon afgeleverd
Een heel fijn bedrijf dat je goed tewoord staat een goede uitlegwat geburen met de autoen mooiop tijd klaar zo als afgesroken was zeer aanteraden
Vriendelijke, vakkundige afwerking.
Ik ben perfect geholpen bij ASN in Heerenveen! De schade is keurig verholpen, gaven een keurige leenauto mee, en waren zeer vriendelijk.
Vanaf binnenkomst was het al geweldig, werd geholpen door Khalid. Heeft mij duidelijk uitgelegd wat er gedaan gaat worden, hoe lang het gaat duren en dat zij het verder allemaal afhandelen met de...Vanaf binnenkomst was het al geweldig, werd geholpen door Khalid. Heeft mij duidelijk uitgelegd wat er gedaan gaat worden, hoe lang het gaat duren en dat zij het verder allemaal afhandelen met de verzekering en alles. Keurig werk geleverd heeft me goed op de hoogte gehouden en bij aflevering top service gekregen, auto van binnen en buiten helemaal schoon. Schade was geweldig hersteld. Mocht het nodig zijn dan ga ik hier zeker weer naar terug.
Professioneel klantvriendelijke en flexibele schadehersteller! De schade werd ter plekke beoordeeld, verholpen en afgehandeld! Een zeer tevreden Athlon Private lease rijder!
Vriendelijke en vakkundige service.
Geen enkele afspraak wordt nagekomen
Zeer vriendelijke ontvangst en een professionele intake. Leenauto werd direct voorgereden. Schade binnen 1,5 dag gemaakt. Auto netjes en schoon afgeleverd. Complimenten!
Had nog niet eerder kennis gemaakt ASN Autoschade Vermaire Haarlem. Schade is netjes afgehandeld. Personeel heel klant vriendelijk.