Goed en kundig behandeld bij aanmelden Goede afsprakenplanning die ook wodt nageleefd Net vervangend vervoer Auto conform afspraak gereed en kundig hersteld En schoon...Goed en kundig behandeld bij aanmelden Goede afsprakenplanning die ook wodt nageleefd Net vervangend vervoer Auto conform afspraak gereed en kundig hersteld En schoon opgeleverd
Schade niet goed afgewerkt
Goed en snel bereikbaar Adequaat komen afspraken na Vriendelijk
Klantvriendelijk bedrijf, flexibel mbt wat mij qua ophalen van de auto goed uitkwam ivm onregelmatig werk. Auto is weer als nieuw. Kortom dik tevreden!!
Zeer klantvriendelijk en denken mee. Top bedrijf!
Fantastische service
Klantvriendelijk bedrijf met passie/liefde voor het vak. Prima communicatie met alle medewerkers die ik gesproken heb. Ben uitermate tevreden met het geleverde vakwerk. Kom zeker terug wanneer de...Klantvriendelijk bedrijf met passie/liefde voor het vak. Prima communicatie met alle medewerkers die ik gesproken heb. Ben uitermate tevreden met het geleverde vakwerk. Kom zeker terug wanneer de situatie zich voordoet.
Tevreden. Prettige communicatie, goede afhandeling van de schade en in een niet te lang tijdsbestek. Zou wel prettig zijn als verteld is wat allemaal gerepareerd is.
Goede afspraken. fijne service. Prima leenauto. Goed meegedacht
Een prettig ontvangst bij de balie en een goede, zorgzame afwerking van de schade van begin tot eind.