Prima service en prima afhandeling

Vriendelijk personeel wat met je meedenkt
Vlotte afhandeling
Perfect schadeherstel

Wat een top bedrijf is ASN in Burgum. De mensen werken hier met een hart voor de zaak en voor de klant. Mijn auto stond eerst bij een ander schadebedrijf maar ASN heeft de auto daar weg gehaald en... Wat een top bedrijf is ASN in Burgum. De mensen werken hier met een hart voor de zaak en voor de klant. Mijn auto stond eerst bij een ander schadebedrijf maar ASN heeft de auto daar weg gehaald en opnieuw alles getaxeerd. Overal netjes van op de hoogte gehouden en eerlijke prijzen. Echt super een enorme aanrader en dat in eigen dorp :)

Correct, vriendelijk en vakwerk

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik naar volledige tevredenheid ben geholpen door ASN. Voortreffelijke service en een helder beeld met duidelijke afspraken.
Top!

Goed. Auto was ook helemaal schoon en opgeladen. Erg klantgericht.
Een tip die ik heb is de klant beter laten weten wanneer de auto klaar is. Dan kan de ander daar de agenda op aanpassen.

Was nu voor de eerste keer. Zeer tevreden. Goede uitleg. Contact via email en snel en netjes gedaan.

Herman de Kruyff

Goede service , vakwerk en niet goed dan lossen ze het op.

Mijn algemene ervaring is zeer goed. De communicatie, de service en de gemaakte schade is super goed geregeld en de auto staat er weer goed bij. ASN Gorinchem weet precies wat er nodig is om een... Mijn algemene ervaring is zeer goed. De communicatie, de service en de gemaakte schade is super goed geregeld en de auto staat er weer goed bij. ASN Gorinchem weet precies wat er nodig is om een klant tevreden te houden, chapeau!

Wat een mooi, nieuw,prachtig bedrijf!! En prachtig mijn auto gemaakt. Fijn personeel, hele correcte mensen..