Wat is het toch een geweldig bedrijf. De schade wordt als altijd perfect gerregeld, inclusief passend vervangend vervoer. Top hoor. En het was een flinke schade maar je ziet er helemaal niets meer... Wat is het toch een geweldig bedrijf. De schade wordt als altijd perfect gerregeld, inclusief passend vervangend vervoer. Top hoor. En het was een flinke schade maar je ziet er helemaal niets meer van.

Betrouwbare planning en goede kwaliteit

Netjes ontvangen en de schade is zeer snel en naar tevredenheid gerepareerd.

Een vriendelijk en proffesioneler bedrijf

Zeer persoonlijk contact met de medewerkers gehad , en de schade is op professionele wijze herstelt door vakmensen. Mocht ik in de toekomst vaker een schade hebben, dan is deze firma de eerste waar... Zeer persoonlijk contact met de medewerkers gehad , en de schade is op professionele wijze herstelt door vakmensen. Mocht ik in de toekomst vaker een schade hebben, dan is deze firma de eerste waar ik aan zal denken.

Kregen een fijne leenauto ten tijde dat onze eigen werd gerepareerd. Goede service en zeer tevreden over de reparatie!

Uitstekende service. Vriendelijk en professioneel.

Uitstekende service alleen de communicatie was niet optimaal waardoor er misverstanden ontstonden wat eigenlijk niet nodig was. Auto is keurig hersteld weer thuis gebrachjt.

Zeer goede service. Heldere afspraken en goed overleg

Goed geholpen.