Dienstverlening ervaren als professioneel, ervaren en volgens afspraak uitgevoerd en opgeleverd. Erg tevreden
Voor mij een betrouwbaar adres waar ik zeker terug ga komen.

Vriendelijk en behulpzaam

Bijzonder klantvriendelijk en zeer snelle afhandeling, binnen 2 dagen had ik mijn auto weer terug, waar toch een flinke schade aan zat. Uitstekend gerepareerd en gespoten.
Dit bedrijf kan ik...
Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden!!

Er was onduidelijkheid wanneer ik mijn auto terug zou krijgen. Had graag op de hoogte willen zijn. Prima verlopen. Had wat lange wachttijd. Dit zal ongetwijfeld een gevolg zijn van drukte.
Ophaal/breng dienst en reparatie auto verder prima en fijn.

Top service snelle afhandeling

Je wordt vriendelijk te woord gestaan en alle dingen die je wilt laten doen aan de auto gebeurd dan ook.
Snelle service.....ga zo door.

Subliem met mij meegedacht!

Zeer klantvriendelijke, vlotte afhandeling. Omdat ik de auto voor mijn werk nodig heb, werd de auto binnen één dag rijklaar gemaakt zodat ik de auto kan gebruiken tot de expert van de... Zeer klantvriendelijke, vlotte afhandeling. Omdat ik de auto voor mijn werk nodig heb, werd de auto binnen één dag rijklaar gemaakt zodat ik de auto kan gebruiken tot de expert van de verzekering naar ASN komt.
Echt top!

Erg prettig geholpen. Duidelijke en snelle communicatie en snelle afhandeling. Afspraken werden keurig nagekomen.

Vriendelijke mensen en goede service.