Goed contact , professioneel bedrijf.

Prettig ontvangst, zeer professioneel, reperatie geweldig uitgevoerd.

Netjes, duidelijkheid, klantvriendelijk en nauwkeurig afgeleverd werk. En dat al jaren lang een begrip in de regio

De autoschade is netjes hersteld.
De autoschade is netjes hersteld.
Er werd eerst een intake van 15 min gepland om de schade te bekijken. Daarna werd voor 2 weken later een afspraak voor het herstel gepland. Dit zou 2 dagen duren, maar de auto was al na een dag gereed. Hier werd netjes een mail over gestuurd.
prima service.

Zij zijn goed bereikbaar. Ik ben snel geholpen met een afspraak. Tijdens en na de afspraak denken ze veel mee. Op het moment dat ik vragen had en mijn afspraak moest verplaatsen, waren zij erg... Zij zijn goed bereikbaar. Ik ben snel geholpen met een afspraak. Tijdens en na de afspraak denken ze veel mee. Op het moment dat ik vragen had en mijn afspraak moest verplaatsen, waren zij erg flexibel. Nadat de schade hersteld was, kreeg ik nog extra tips en hulp voor kleine lakschade.

Alle zaken rond het schadeherstel zin prima geregeld en alle afspraken worden nagekomen.

Top bedrijf!
Herstel kon snel geregeld worden.
Services van het personeel was top.
Vervangend vervoer was super.

Kortom heb niks te klagen.

Een zeer "menselijk" contact, nemen echt alle tijd voor je. Het herstelproces van A tot Z uitgelegd en hebben ook professioneel werk geleverd.
Een klein puntje is, maar komt door...
Een klein puntje is, maar komt door personele problemen = ziekte is, dat de 'gereeddatum' enkele dagen later dan afgesproken was.

Héél goed, het zijn de vriendelijkheid zelf en hebben verstand van zaken!

De schade is prima verholpen.
De chauffeur was heel aardig.

De schade is prima verholpen.
De chauffeur was heel aardig.

Wel ging het mis bij het ophalen van de auto. Men was de afspraak vergeten waardoor ik in de problemen kwam met mijn agenda van die dag en extra kilometers gemaakt moesten worden omdat nu de auto op mijn werk opgehaald moest worden. Wel is daar netjes benzine voor gegeven. .Gelukkig belde ik voor de zekerheid al snel na de afgesproken tijd.