Werkelijk alles volgens afspraak afgehandeld Vriendelijk personeel.. Zou 3 tot 5 dagen duren.. Maandag gebracht Vrijdag gehaald.. Ziet niets van de schade. Top
Alles volgens afspraak en keurig netjes de auto hersteld. zeer vriendelijk geholpen aan de balie
Goede ervaring en ze houden je op de hoogte van de afwikkeling van de schade.
Geweldig! De service was erg erg prettig. Het resultaat heel mooi.
Op zich had ik lichte schade aan de achterkant van mijn auto, maar het herstel ziet er als nieuw uit. Enige nadeel is de tijdsduur tussen schademelding en herstel.
Boven verwachting
Goede , professionele en persoonlijke service
Van begin, aanmelden, tot het eind, ophalen van de auto, zeer vriendelijk en correct. Tussentijds net contact over iets praktisch, en mooi snel afgehandeld, mede op mijn verzoek omdat ik de dag erna...Van begin, aanmelden, tot het eind, ophalen van de auto, zeer vriendelijk en correct. Tussentijds net contact over iets praktisch, en mooi snel afgehandeld, mede op mijn verzoek omdat ik de dag erna naar een begrafenis moest.
Super vriendelijk
Behulpzaam personeel, schade ingepland en naar tevredenheid afgehandeld.