Goed opgevangen, goede communicatie & afspraken na gekomen.
Vriendelijk begrijf. Fijne afstemming en goed afspraken mee te maken. Denken met je en leveren net resultaat.
Schade is deskundig verholpen, alleen de auto brengen (werd opgehaald in eerste instantie) verliep niet echt zoals je mag verwachten, er stond geen leenauto klaar. maar uiteindelijk is alles...Schade is deskundig verholpen, alleen de auto brengen (werd opgehaald in eerste instantie) verliep niet echt zoals je mag verwachten, er stond geen leenauto klaar. maar uiteindelijk is alles goed gekomen, ze hebben wel hun best gedaan.
Zeer vriendelijk geholpen en de schade is netjes hersteld.
Zeer adequaat met vaststellen schade omvang, communicatie over aanpak van het herstel, concrete planning en afhandelen conform afspraken. Nette prijs. Last but not least ook keurig herstel- en...Zeer adequaat met vaststellen schade omvang, communicatie over aanpak van het herstel, concrete planning en afhandelen conform afspraken. Nette prijs. Last but not least ook keurig herstel- en spuitwerk afgeleverd.
Prima reparatie. Prettige medewerker ms
Geweldige service van schade bedrijf van der Linden raad iedereen aan om daar naar toe te gaan
Het contact is heel prettig verlopen, ik heb zelfs een offerte gevraagd voor een van hun. Echter het resultaat van het spuiten laat te wensen over. Gelukkig is dit erkend en wordt het opgelost....Het contact is heel prettig verlopen, ik heb zelfs een offerte gevraagd voor een van hun. Echter het resultaat van het spuiten laat te wensen over. Gelukkig is dit erkend en wordt het opgelost. Helaas kon de auto niet blijven en moest er een nieuwe afspraak gepland worden.
Ik ben vriendelijk geholpen. Ben de auto wel langer kwijt geweest dan gezegd. Er was door Toyota een verkeerde bumper geleverd. Verder was de navigatie niet meer bruikbaar, omdat de auto meer dan...Ik ben vriendelijk geholpen. Ben de auto wel langer kwijt geweest dan gezegd. Er was door Toyota een verkeerde bumper geleverd. Verder was de navigatie niet meer bruikbaar, omdat de auto meer dan een week binnen had gestaan. Dit is wel goedgekomen.
Auto is keurig hersteld, en wordt binnen en buiten schoon opgeleverd. Ik woon dichtbij dus halen en brengen is eenvoudig en ik heb geen huurauto nodig.