Zeer behulpzaam, snel en vakkundig gerepareerd.

Het was een groot genoegen met u te mogen werken. Reparatie Top en doen wat je zegt.
Bedankt.

Prima autobedrijf! zeer vriendelijk en persoonlijk. Doen hun best om de afspraak te plannen wanneer het de klant het beste uitkomt(niet wanneer het hen het beste uitkomt).
Service gaat verder...
Service gaat verder dan alleen "maken van de auto"

Communicatie kan beter. Het herstellen zou 1 dag duren, dat werden er 3. Beloof dan niet dat het binnen 1 dag klaar is

Vriendelijke en meedenkende medewerkers. Afspraken worden nagekomen!

Ik heb geen idee hoe de schade is afgehandeld via de dealer en de verzekering.
Ik wist niet dat ik mijn auto meer dagen kwijt zou zijn.
Ik weet niet wat er precies gedaan is om de...
Ik heb geen idee hoe de schade is afgehandeld via de dealer en de verzekering.
Ik wist niet dat ik mijn auto meer dagen kwijt zou zijn.
Ik weet niet wat er precies gedaan is om de krassen te verwijderen.
Ik weet niet hoeveel de schade gekost heeft om te verhelpen.
Ik heb ook nooit bericht gekregen wie de schade zou verhelpen.
Ik heb hier 2 x met de dealer en met de verzekering over contact gehad.
Dit gaf niet meer informatie.
Via de app: My Toyota kon ik zien waar mijn auto was tijdens het verhelpen van de schade.
Dus over jullie bedrijf kan ik niet veel zeggen.
Het was fijn dat mijn auto er weer als nieuw uit zag en dat hij gewassen was.

Uitmuntende service heb ik ervaren van het ASN personeel.
Buitengewoon Vriendelijk personeel en ik heb mijn bezoek als zeer positief ervaren.
Dankjewel!

ASN kon geen aftermarket katalysator vinden, ik heb ze daarbij moeten helpen. Auto heeft langer dan nodig staan wachten (in de hoop dat ze nog aan cosmetische schade toe zouden komen). Uiteindelijk... ASN kon geen aftermarket katalysator vinden, ik heb ze daarbij moeten helpen. Auto heeft langer dan nodig staan wachten (in de hoop dat ze nog aan cosmetische schade toe zouden komen). Uiteindelijk de auto na ca. 2 weken terug, door drukte vervolgens anderhalve maand moeten wachten tot de cosmetische schade ook hersteld kon worden. Leenauto's niets bijzonders, vrij kaal uitgerust. Communicatie rond status eerste keer matig, rond de cosmetische reparatie wel oke.

Ben bij ASN geweest voor schade aan mijn bumper door eigen schuld. Onwijs vriendelijk geholpen in het hele proces. Auto zou eigenlijk donderdag klaar zijn maar t liep iets uit. Dit hebben ze super... Ben bij ASN geweest voor schade aan mijn bumper door eigen schuld. Onwijs vriendelijk geholpen in het hele proces. Auto zou eigenlijk donderdag klaar zijn maar t liep iets uit. Dit hebben ze super opgelost door vervangend vervoer te regelen. Die vrijdag daarna stond ik zelf in de file en waren ze ook erg behulpzaam en vriendelijk. Auto is echt perfect gerepareerd, je ziet niks meer van de deuk en ze hebben hem zelfs gewassen. ASN is zeker een aanrader!

Goede service zeer klant vriendelijk

Schade zoals altijd, vakkundig gemaakt