Goed geholpen van begin tot eind.

Vriendelijk persooneel, snelle en goede service. Prima leenauto gekregen

Klantvriendelijk, goede survice, komen afspraken na en de werkzaamheden zijn 100 procent

Het contact was prima, de medewerkster was zeer vriendelijk zo ook de chauffeur die me gebracht en gehaald heeft.

ASN Zijdepark is een uiterst vakkundig en behulpzaam bedrijf. Ik ben geholpen met een prima 1e oplossing tot de auto gerepareerd kon worden. ik werd geduldig, begripvol en met goed advies geholpen... ASN Zijdepark is een uiterst vakkundig en behulpzaam bedrijf. Ik ben geholpen met een prima 1e oplossing tot de auto gerepareerd kon worden. ik werd geduldig, begripvol en met goed advies geholpen en de afspraken zijn keurig uitgevoerd.
Ik zal dit bedrijf vaak aan anderen aanbevelen.

Rustig, klantvriendelijke en professioneel. Schade vakkundig verholpen.

Professionele en prettige communicatie. Uitstekende kwaliteit van het werk. Just in time had beter gekund.

Wat mij betreft had duidelijker gecommuniceerd moeten worden hoe lang de reparatie zou duren. Ik ging van 1 dag uit. Het bleken er 4 te zijn. Als ik dat van tevoren geweten had, had ik leenauto... Wat mij betreft had duidelijker gecommuniceerd moeten worden hoe lang de reparatie zou duren. Ik ging van 1 dag uit. Het bleken er 4 te zijn. Als ik dat van tevoren geweten had, had ik leenauto willen hebben.
De reparatie is naar tevredenheid uitgevoerd.

Het klantencontact was zeer goed alleen vindt ik dat mijn tweede band toch door de tegenpartij had vergoed moeten worden met name door het feit dat ik in de flank ben geraakt en mijn auto zijdelings... Het klantencontact was zeer goed alleen vindt ik dat mijn tweede band toch door de tegenpartij had vergoed moeten worden met name door het feit dat ik in de flank ben geraakt en mijn auto zijdelings is verplaatst en daardoor slijtage is ontstaan. Na het ophalen van mijn auto een vreemd geluid blijkt dat de achterbannen ook vervangen moesten worden,mede door het verslepen door de berger.

Prettige ontvangst. Nette werkruimte. Goed werk afgeleverd.