De ervaringen met ASN Almere zijn zeer positief: wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan door deskundige en meedenkende medewerkers. Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Krijg altijd...De ervaringen met ASN Almere zijn zeer positief: wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan door deskundige en meedenkende medewerkers. Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Krijg altijd een prima leenauto mee! Mijn auto ziet er na het schadeherstel weer pico bello uit! Kan eigenlijk geen verbeterpunten bedenken.
Snelle en plezierige service. Alles binnen besproken tijd uitgevoerd en resultaat van de schade herstel was fantastisch. Auto is als nieuw!
Vriendelijk personeel, goed vervangend vervoer en duidelijke communicatie. Schade is heel netjes hersteld. Erg blij mee!
Afspraken nakomen.
Schade werd in het weekend opgenomen, direct onderdelen besteld. Nadat de materialen binnen waren is de auto keurig hersteld en kreeg ik zelfs tijdelijke een nieuwere Tesla mee als leen auto,...Schade werd in het weekend opgenomen, direct onderdelen besteld. Nadat de materialen binnen waren is de auto keurig hersteld en kreeg ik zelfs tijdelijke een nieuwere Tesla mee als leen auto, perfecte service. Bij het ophalen van de auto bleek deze ook nog eens grondig schoongemaakt te zijn, super!
Contact was goed en de repetitie was ook duidelijk en na de reparatie was dat goed hersteld ik kon niet meer zien dat er tegenaan was gereden
Over het algemeen een positieve ervaring. De auto is keurig gerepareerd en vervolgens gewassen. Enig minpuntje is dat ik niet van te voren was ingelicht dat de reparatie 3 dagen zou duren.
Vriendelijk, snel en klantgericht!
Vriendelijk en gastvrij ontvangen, taxatie zonder afspraak dus binnenlopen tijdens openingstijden. Week later auto brengen en schade naar wens hersteld.
Alles keurig netjes gerepareerd. Binnen de afgesproken tijd. Zeer vriendelijk personeel en ze hebben echt hun best gedaan om te zorgen dat de schade gerepareerd was voor ik op vakantie ging. Prima...Alles keurig netjes gerepareerd. Binnen de afgesproken tijd. Zeer vriendelijk personeel en ze hebben echt hun best gedaan om te zorgen dat de schade gerepareerd was voor ik op vakantie ging. Prima service!