In het kort mijn ervaring met ASN: - vriendelijke medewerkers - goede communicatie - afspraken worden nagekomen - schade vakkundig hersteld. Kortom: van mij krijg ASN...In het kort mijn ervaring met ASN: - vriendelijke medewerkers - goede communicatie - afspraken worden nagekomen - schade vakkundig hersteld. Kortom: van mij krijg ASN Autoschade Upper Zwolle een 10!
Prima geholpen, auto was zelfs schoongemaakt en een rubbertje van de sleutel die los begon te laten was door ze gelijmd. Verder hebben ze alles geregeld met de verzekeringsmaatschappij en ze...Prima geholpen, auto was zelfs schoongemaakt en een rubbertje van de sleutel die los begon te laten was door ze gelijmd. Verder hebben ze alles geregeld met de verzekeringsmaatschappij en ze hebben hun best gedaan om een leenauto te regelen terwijl er eigenlijk niets beschikbaar was.
Schade correct en snel gerepareerd. Communicatie betreffende verloop en gereed zijn van de auto was ook prima.
Goede service, duidelijk over prijs en verwachting.
Wat een geweldig bedrijf! Ondanks een aantal keren bellen voor veranderingen van onze kant bleven ze uiterst vriendelijk en behulpzaam. De auto is als nieuw en als we nog eens schade hebben, rijden...Wat een geweldig bedrijf! Ondanks een aantal keren bellen voor veranderingen van onze kant bleven ze uiterst vriendelijk en behulpzaam. De auto is als nieuw en als we nog eens schade hebben, rijden we er graag voor heen en weer vanuit Amersfoort
Vriendelijke, attente en servicegerichte benadering. Actief in het zoeken naar de juiste onderdelen voor de reparatie van mijn oude Saab (bouwjaar 1993). Perfectie reparatie met wasbeurt als toegift!
Goede. Afspraken en goede service Auto is perfect gemaakt mooi gespoten! Ben zeer tevreden
Contact met bedrijf en de reparatie prima. Vervangend vervoer oude kreunende auto, matig. 2 jaar geleden werd de auto na schade schoon weer opgeleverd. Ditmaal alleen de buitenzijde...Contact met bedrijf en de reparatie prima. Vervangend vervoer oude kreunende auto, matig. 2 jaar geleden werd de auto na schade schoon weer opgeleverd. Ditmaal alleen de buitenzijde afgespoten.
Herstellen van schade ging helaas langer duren dan vooraf gedacht. Maar keurig opgelost door een grotere auto ter beschikking te stellen waardoor wij in een ruime auto een reeds gepland weekje weg...Herstellen van schade ging helaas langer duren dan vooraf gedacht. Maar keurig opgelost door een grotere auto ter beschikking te stellen waardoor wij in een ruime auto een reeds gepland weekje weg konden! Top service en telefonisch goed te woord gestaan.