Zeer goed ontvangen op de receptie. De leenwagen stond mooi gepoetst klaar . Mijn stond er weer als nieuw bij op de afgesproken datum. Ik ben er zeer tevreden over
Doen wat ze beloven en mocht er iets zijn gegaan word het achteraf als nog opgelost
Contact prima, klantvriendelijk en komt alle afspraken na.
Klantvriendelijke mensen, auto klaar zoals afgesproken.
Medewerkers zijn erg vriendelijk, zowel aan de telefoon als aan de balie. Het werk is perfect uitgevoerd. Enig verbeterpuntje is dat de tijd die nodig was om de schade te herstellen uiteindelijk 2...Medewerkers zijn erg vriendelijk, zowel aan de telefoon als aan de balie. Het werk is perfect uitgevoerd. Enig verbeterpuntje is dat de tijd die nodig was om de schade te herstellen uiteindelijk 2 werkdagen langer duurde dan aanvankelijk gecommuniceerd.
Vriendelijk personeel Goede service
Goed en professioneel geholpen. Van schade is niets meer te zien (zoals gehoopt). Duidelijk in communicatie en afspraken.
Klantvriendelijk. En goed resultaat
Voor de derde keer met schade langs geweest. Zeer goed ontvangen en duidelijke info gekregen omtrent de schade. Prima werk afgeleverd en ben uiterst tevreden met het resultaat.