Heb heel goede ervaringen met autoschade bedrijf Pouw, mijn relatie met dit bedrijf gaat terug tot eind zestiger,begin zeventiger jaren, ben ze altijd trouw gebleven zowel voor de auto als ook enige... Heb heel goede ervaringen met autoschade bedrijf Pouw, mijn relatie met dit bedrijf gaat terug tot eind zestiger,begin zeventiger jaren, ben ze altijd trouw gebleven zowel voor de auto als ook enige keren met de camper.
Vriendelijke mensen en leveren perfect werk, en krijg ook nog eens een z.g.a.n. leen auto mee, in mijn geval altijd een automaat. Ik denk niet dat je dat bij veel auto schadebedrijven aantreft. En als kers op de taart ""voor mij althans"" een fantastisch lieve hond die je s'morgens aantreft in de ontvangstruimte.

Erg prettig bedrijf. Ik heb het contact met ASN Bodegraven als erg goed ervaren. Een afspraak maken gaat snel. De medewerkers zijn behulpzaam. De prijs was zoals afgesproken. En de auto is zeer goed... Erg prettig bedrijf. Ik heb het contact met ASN Bodegraven als erg goed ervaren. Een afspraak maken gaat snel. De medewerkers zijn behulpzaam. De prijs was zoals afgesproken. En de auto is zeer goed hersteld. Ik ga er zeker weer heen als in weer schade zou hebben.

Vriendelijke en Professionele mensen !

Prettig ontvangst en prima uitleg
krijg keurig bericht telefonisch dat de auto gereed is

Zeer klant vriedelijk en duidelijke informatie en uitleg over de schade en ook de snelle reparatie kan alleen maar zeggen dikke duim

Alles goed geregeld door Rob!

Goede ontvangst door het bedrijf en keurig werk afgeleverd. Top

Komen gemaakte afspraken na. Snelle en uitstekende reparatie van de schade. Medewerkers klantvriendelijk dus kortom een zeer tevreden klant.

Altijd goed en adequaat op korte termijn geholpen. Flexibel en problemen worden direct opgelost. Bovenal heel mooi spuitwerk!

Het contact met Pouw was plezierig, men was heel behulpzaam met halen en brengen, toen het langer ging duren boden ze leenauto aan. Door ziekte (begrijpelijk) veel langer geduurd dan het zich... Het contact met Pouw was plezierig, men was heel behulpzaam met halen en brengen, toen het langer ging duren boden ze leenauto aan. Door ziekte (begrijpelijk) veel langer geduurd dan het zich aanvankelijk liet aanzien.