Uitstekende en snelle behandeling.

Goed geholpen uitstekend personeel

Hele vriendelijk personeel alles goed afgehandeld nemen op zodra de auto klaar is ,als ooit weer schade zou hebben ga ik zeker terug naar Boll Bunnik gaan .

Snel en duidelijke oplossing!
De reparatie is goed uitgevoerd!

Zeer goede ervaring. Goed, snel en vakkundig geholpen. Werd goed mee gedacht met de wensen die ik had. Erg tevreden! Aanrader!

Heel fijn en snel geholpen, VV was binnen 1 dag geregeld daarna vakkundig hersteld.
Toppers

Ophalen was gepland om 9 uur, maar kwam pas om 10.30 uur

Autoschade Schonewille Helmond heeft vakwerk geleverd. Mijn auto is weer als nieuw. Zeer vriendelijke ontvangst aan de balie. Duidelijke uitleg over de gang van zaken. Bij het ophalen van mijn auto... Autoschade Schonewille Helmond heeft vakwerk geleverd. Mijn auto is weer als nieuw. Zeer vriendelijke ontvangst aan de balie. Duidelijke uitleg over de gang van zaken. Bij het ophalen van mijn auto kreeg ik een duidelijke toelichting over de gedane werkzaamheden inclusief fotomateriaal.
Heb je schade aan je auto dan raad ik dit bedrijf van harte aan.

Goede afspraken en vriendelijk te woord gestaan- vlotte afhandeling papier administratie en verzorging van al het verdere zoals afhandeling en aflevering