Alles was prima duidelijke afspraken zo dat je weet waar je aan toe bend

Prettig contact en een goede afhandeling. Auto was nog helemaal gepoetst ook en ook was de ruitebwisvloeistof bijgevuld. Goede service! Kleine tip, leg in de wintermaanden een doekje in de leenauto... Prettig contact en een goede afhandeling. Auto was nog helemaal gepoetst ook en ook was de ruitebwisvloeistof bijgevuld. Goede service! Kleine tip, leg in de wintermaanden een doekje in de leenauto om eventueel beslagen ruiten schoon mee te kunnen maken.

Zij werken goed en snel en komen de afspraken na. De service is uitstekend, kleine krasjes worden gewoon weggepoetst. Indien nodig wordt je gehaald en teruggebracht,

Schade mooi hersteld, auto gewassen en uitgezogen.
Schade mooi hersteld, auto gewassen en uitgezogen.
Haal-en brengservice goed geregeld. Een onderdeel niet voorradig, maar over enige dagen alsnog geplaatst. Prima communicatie en vriendelijkheid.

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen , er stond een vervangende auto klaar zodat we de feestdagen toch mobiel waren. 7 januari was de auto volledig gerepareerd. Petje af!

Goed en snel herstel van de schade.

Zeer goed behandelt

Ik ben zeer tevreden over het herstel van de schade aan de auto .personeel is ook vriendelijk en geeft goede uitleg

Vriendelijke en servicegerichte ontvangst bij balie, snelle service, sterke communicatie en de auto weer keurig gerepareerd. Ik ben heel tevreden klant!

De auto is snel gemaakt, duidelijke communicatie en nette vervangende auto gekregen. Ze hebben zelfs een extra klein probleempje opgelost wat niet met de schade te maken had.