Prima bedrijf met ervaren medewerkers.

Wij zijn uitermate tevreden met dit bedrijf. Ontvangst en contacten verliepen prettig. Zeer klant vriendelijk. Alles is volgens afspraak correct verlopen. De schadeherstel aan onze auto is perfect... Wij zijn uitermate tevreden met dit bedrijf. Ontvangst en contacten verliepen prettig. Zeer klant vriendelijk. Alles is volgens afspraak correct verlopen. De schadeherstel aan onze auto is perfect uitgevoerd.

Prima auto gemaakt en schoon terug gekregen

Betrouwbaar en vriendelijk personeel met een duidelijk verhaal, kortom een perfect schadeherstelbedrijf.
Hoop hier niet teveel te komen, maar als het moet graag......

ASN Autoschade denkt mee en handelt voortvarend en vakbekwaam. Het bedrijf doet mij denken aan de Italiaanse garages, de familiebedrijven, waarbij individuele vakbekwaamheids en handigheid in het... ASN Autoschade denkt mee en handelt voortvarend en vakbekwaam. Het bedrijf doet mij denken aan de Italiaanse garages, de familiebedrijven, waarbij individuele vakbekwaamheids en handigheid in het oplossen van problemen centraal staan. Door niet meteen grootschalig te vervangen, maar handig te repareren wordt de klant veel geld bespaard. Daarnaast is de klantbejegening zeer plezierig.

Correct, vakkundig, snel en klantgericht. Vanaf het moment van afspraak maken tot het terug krijgen van de auto was het contact en de communicatie erg prettig.

Ik heb afgelopen mijn auto naar ASN Hengelo gebracht en de medewerker heeft op een heldere en deskundige manier uitgelegd wat de problemen waren.
Klachten die ik had zijn netjes verholpen en...
Klachten die ik had zijn netjes verholpen en waren zowel vriendelijk als behulpzaam om het goed geregeld te krijgen en de klant voorop te stellen.

Super service en erg vriendelijke medewerkers

Geen tips super service

Goede service en vriendelijk personeel