Alleen de communicatie tussen leasemaatschappij en Been zou genuanceerder mogen. Ze geven twijfel af aan de leasemaatschappij w.b.t. de...Leveren goed vakwerk, dik tevreden.
Alleen de communicatie tussen leasemaatschappij en Been zou genuanceerder mogen. Ze geven twijfel af aan de leasemaatschappij w.b.t. de schades, terwijl ze de situatie niet wisten hoe e.e.a. is ontstaan.
Correcte en snelle afhandeling en uitstekend de schade hersteld.
Vriendelijk en efficiënt personeel. Goed werk. Ze hebben zelfs mijn auto gewassen en gestofzuigd - dat is goede service!
Ik heb teveel betaald voor de reparatie. Hierover heb ik een mail gestuurd naar De Wit in Leiden. Ik wacht opeen reactie.
PRIMA SERVICE
Vriendelijke en klantgerichte medewerkers. Geleverde reparatie goede kwaliteit. Service leenauto ook erg goed.
De Quick repair schade is prima hersteld. Ik moest wel 2 keer naar het schade herstel bedrijf toe, de 1e keer om te kijken of de schade gerepareerd kon worden en de 2e keer om de schade te...De Quick repair schade is prima hersteld. Ik moest wel 2 keer naar het schade herstel bedrijf toe, de 1e keer om te kijken of de schade gerepareerd kon worden en de 2e keer om de schade te herstellen. In de afspraakbevestiging staat dat het direct hersteld zou worden, dat kan beter gecommuniceerd worden. Maar ik ben zeer tevreden, vriendelijk personeel en deukje is professioneel hersteld
Zeer vriendelijke en attente mensen. Auto was keurig gewassen.
Vriendelijk, vakkundig, goed geholpen en netjes gemaakt =helemaal goed
Goede en keurige service! Het hele traject van opnemen schade en prijsopgave tot aan oplevering informeert en communiceert ASN helder en transparant. Goed werk geleverd en de auto keurig...Goede en keurige service! Het hele traject van opnemen schade en prijsopgave tot aan oplevering informeert en communiceert ASN helder en transparant. Goed werk geleverd en de auto keurig schoongemaakt opgeleverd.