Keurig geholpen, bedrijf denkt mee naar de juiste oplossing

De schade aan mijn auto is naar tevredenheid gerepareerd en de contacten met Jordy waren erg goed.

Vriendelijke ontvangst en prettige afhandeling van de schade

Goede service
Je wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen als de reparatie wat langer duurt als afgesproken

Zeer deskundig, vriendelijk en ontzorgen!

Ze gaan erg professioneel te werk en leveren kwaliteit werk, bovendien zijn ze ook erg sympathiek en klantvriendelijk. Je wordt ook keurig op tijd geïnformeerd wanneer je auto klaar is. Erg... Ze gaan erg professioneel te werk en leveren kwaliteit werk, bovendien zijn ze ook erg sympathiek en klantvriendelijk. Je wordt ook keurig op tijd geïnformeerd wanneer je auto klaar is. Erg aardige mevrouw die daar op kantoor werkt!
Indien dat ooit weer nodig is kom ik zeker terug.
Een compliment aan ASN met hun team.

Fijne ervaring. Vriendelijk en kundig.
Fijne ervaring. Vriendelijk en kundig.
Omwille van lange wachttijd (3 weken owv experts die moesten langskomen) vooraleer ik mijn auto terugkreeg, heeft men op hun kosten wat extra reparatie uitgevoerd. De vervangauto was oke, moest wel 2 dagen wachten vooraleer deze beschikbaar was.

Super netjes alles van a-z geregeld en tijdelijk gebruik van leenauto waardoor je ook niet doorhad dat je tijdelijk zonder auto zat. Schade keurig hersteld dus een tevreden klant.

Prima service en reparatie, incl noodreparatie