Snelle reactie op de schademelding en dezelfde dag nog een afspraak voor de schade opname. Vriendelijk ontvangen en volgens afspraak de auto ingeleverd voor het schadeherstel. Alles soepel verlopen... Snelle reactie op de schademelding en dezelfde dag nog een afspraak voor de schade opname. Vriendelijk ontvangen en volgens afspraak de auto ingeleverd voor het schadeherstel. Alles soepel verlopen en de auto tip-top in ontvangst mogen nemen.

Vlotte en vriendelijke afhandeling van de schade opname.
Auto is geheel schoon gemaakt
Van de schade is niets meer te zien

Heel prettig er werd zeer goed met mij meegedacht en ze hebben de auto snel gemaakt. Ze begrepen mijn ongerustheid over een storing, ik voelde me serieus genomen.

Ze doen zelf meer dan dat moeten doen ik kreeg me auto gewassen terug

Het contact liep via autodealer Buitenweg.
Het contact liep via autodealer Buitenweg.
Het is de tweede keer ,dat ik met De Zeeuw te maken heb gehad en beide keren verliep alles uitstekend. Nauwkeurige informatie over de tijd , die de reparatie zou duren en
het resultaat was vakwerk

Klantvriendelijke benadering, heldere afspraken, nette reparatie. Ondanks het feit dat een aanrijding zonder schuld vervelend en tijdrovend is, verzacht de prettige samenwerking tussen Centraal... Klantvriendelijke benadering, heldere afspraken, nette reparatie. Ondanks het feit dat een aanrijding zonder schuld vervelend en tijdrovend is, verzacht de prettige samenwerking tussen Centraal Beheer en Autoschade Heijmans de geleden schade.

Schade is netjes hersteld

Ik vind het altijd wat lastig om reviews te schrijven, maar in dit geval heb ik even de moeite genomen.
Het deed wel zeer dat mijn autootje naar de dokter moest. Al was het (gelukkig) alleen wat plastic schade moest het toch verholpen worden.
Afspraak ingepland, autootje brengen, leenauto mee (prima karretje, al zit hij natuurlijk niet zo lekker als je eigen autootje) en een paar dagen later was alles weer in orde.
Het lukte mij niet om autootje op vrijdag op te halen maar zaterdag kon ook.
Hij was zelfs gewassen en uitgezogen. Fijn.

Plus: Mijn auto is keurig gerepareerd. Min: Leenauto beviel minder, in gerookt en niet afgetankt.