Uitstekend geholpen door alle medewerkers, goed gecommuniceerd! Vond ik erg prettig. Prima service met leenauto en flesje water toe. Auto ziet er weer als nieuw uit!

Prima service, aardige mensen en snel geholpen.

De manager heeft verstand van zaken en maakt duidelijke afspraken die netjes nageleefd worden. Nette leenauto. Fijne zaak voor een snelle en correcte afwikkeling van de schade. goed deskundig en... De manager heeft verstand van zaken en maakt duidelijke afspraken die netjes nageleefd worden. Nette leenauto. Fijne zaak voor een snelle en correcte afwikkeling van de schade. goed deskundig en snel. De auto was weer mooi gewassen en van binnen uitgedaan voor het ophalen.

Zeer vriendelijke mensen. Keurig op de hoogte gehouden. Auto is erg netjes hersteld.
Vervangende auto was ook automaat, zoals gewenst. Al met al: super goede service gehad en zeer tevreden.

Correcte afhandeling van de schade in een vriendelijke sfeer met duidelijke uitleg, wat er moet gebeuren.

Snelle en klantvriendelijke afwikkeling. De auto zag er keurig uit en was zelfs gepoetst en schoongemaakt. Zelfs nog sneller klaar dan gepland.

Inmiddels 2x een schade laten herstellen bij dit bedrijf. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en uiteraard ook over het geleverde resultaat. Daarnaast handelt het bedrijf accuraat:... Inmiddels 2x een schade laten herstellen bij dit bedrijf. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en uiteraard ook over het geleverde resultaat. Daarnaast handelt het bedrijf accuraat: nadat ik mijn schade gemeld had bij de verzekeraar werd ik dezelfde middag nog gebeld voor een afspraak: super service!

Zeer service gericht en professioneel uitgevoerd herstel. Heb m’n motorkap en zijschermen opnieuw laten spuiten ivm steenslag en krassen. De auto heeft een niet alledaagse kleur, maar geen... Zeer service gericht en professioneel uitgevoerd herstel. Heb m’n motorkap en zijschermen opnieuw laten spuiten ivm steenslag en krassen. De auto heeft een niet alledaagse kleur, maar geen kleurverschil te zien. Erg blij met het eindresultaat.

Snel, professional en vriendelijk, na een nare ervaring binnen no time was alles perfect geregeld en ik was onderweg naar mijn werk. ASN bedankt.

Goed geholpen. Alles is volgens planning verlopen. Vriendelijk kontakt en goede haal en breng service