Je wordt altijd keurig en vriendelijk ontvangen. Snel en duidelijk geholpen. Bij mij moest er een nieuwe bumper op wat normaal 2 dagen kost. Ik had eigenlijk maar 1 dag tijd. Tot mijn grote blijheid...Je wordt altijd keurig en vriendelijk ontvangen. Snel en duidelijk geholpen. Bij mij moest er een nieuwe bumper op wat normaal 2 dagen kost. Ik had eigenlijk maar 1 dag tijd. Tot mijn grote blijheid werd ik aan het eind van de dag al gebeld dat m’n auto klaarstond. Leenauto meegekregen. Superbedrijf waar ik met m’n rijschool nog al eens moet zijn door andermans toedoen.
Snelle behandeling van schade . Afspraken werden nagekomen .Schade keurig hersteld
Vakkundige en snelle reparatie met originele onderdelen, en met vervangende nette auto. Goede ervaring, zeker aan te bevelen!
Voor de schade reparatie van mijn auto kon ik gelukkig snel terecht, heel fijn. Bovendien is de schade keurig netjes en super snel gerepareerd! Zo blij mee!
Klantgericht waarbij voor een tweede keer mijn verwachtingen zijn overtroffen. Snel gehandeld en ik kreeg mijn auto gewassen terug met zelfs een schoon interieur.
Zeer betrouwbaar, uitstekend service, vak mensen Super aardig en vooral kennis!! Ik zal jullie altijd trouw blijven..... tot ziens
Mensen zijn klantvriendelijk en goed behulpzaam toppie
Erg vriendelijk geholpen, duidelijk wat er ging gebeuren en goede service qua vervangend vervoer
Deze mensen denken écht aan jouw portomonnee, én aan behoud van kwaliteit. Zowel met lease-auto’s als hobbyprojecten hebben zij geholpen, en altijd met een leuk gesprek en alle...Deze mensen denken écht aan jouw portomonnee, én aan behoud van kwaliteit. Zowel met lease-auto’s als hobbyprojecten hebben zij geholpen, en altijd met een leuk gesprek en alle aandacht voor kwaliteit!
Ben dik tevreden. Ben vriendelijk en vlot geholpen. M'n auto is goed hersteld. Geen overbodige paperassenwerk.