Op zich goed, maar de leenauto had een brandend motoringstoringslampje. Bij navraag werd gezegd 'rijd maar door'. Klinkt niet erg vertrouwd.
Nette service door een gratis leenauto mee te geven. Alleen aftanken. Maar professionele mensen bij dit bedrijf
Erg goed! Resultaat is perfect; vakmanschap
Onze ervaring met Autoschade Heijmans was zeer positief.Hoewel het lang heeft geduurd voordat we terecht konden, werd de schade binnen 3 dagen hersteld, en hadden we onze blinkende,gladde bolide...Onze ervaring met Autoschade Heijmans was zeer positief.Hoewel het lang heeft geduurd voordat we terecht konden, werd de schade binnen 3 dagen hersteld, en hadden we onze blinkende,gladde bolide weer terug.Vriendelijke mensen ook!
Fijn contact,snelle opname en afhandeling.goede keuze geweest.
Afspraken maken gaat prima, echter het spuitwerk is minder. Er is nl. kleurverschil te zien.
Professioneel geholpen: uitstekend werk geleverd!
Keurig netjes geholpen van eerste schouw tot oplevering herstelde auto.
Fijn contact Super verrassend dat de auto was schoongemaakt.
Jammer dat de agenda vh bedrijf zo vol zat....lang moesten wachten voor afspraak
Medewerkers aan balie zijn ontzettend klantgericht en hebben oog voor details. Aan de telefoon ook ontzettend aardig. Auto netjes gemaakt en zeer tevreden over resultaat.