Zeer snelle reactie op mijn foto’s en schade is mooi en snel gemaakt. Ga hier gerust langs voor je schade

Nette en snelle reactie na de schademelding. In verband met de drukte en vakantie duurde het even voor de reparatie werd uitgevoerd, maar aangezien het alleen cosmetische schade was was dat geen... Nette en snelle reactie na de schademelding. In verband met de drukte en vakantie duurde het even voor de reparatie werd uitgevoerd, maar aangezien het alleen cosmetische schade was was dat geen voor mij probleem. Bij het brengen van de schadeauto een nette vervangende auto meegekregen, dus helemaal prima.
Van de schade is niets meer te zien.

Prettige samenwerking. Auto is snel gerepareerd en helemaal netjes gemaakt

In aanvang lastig om schade foto's te uploaden. Ter plaatse door medewerkster gedaan. Helaas erg lange tijd voordat reparatie mogelijk was. Zeer duidelijk over wat er staat te gebeuren,... In aanvang lastig om schade foto's te uploaden. Ter plaatse door medewerkster gedaan. Helaas erg lange tijd voordat reparatie mogelijk was. Zeer duidelijk over wat er staat te gebeuren, vervolgstappen tav verzekeraar en/of expert ook uitgebreid uitleg gekregen. Medewerkers zijn zeer servicegericht en meedenkend. Ook wat eigenlijk niet mogelijk is proberen ze mogelijk te maken.
Als je dan helaas toch schade hebt, dan graag hier voor de afhandeling.

Zeer goed geholpen door Reinier, goede uitleg

Prima service, wagen gehaald, gerepareerd en schoon weer afgeleverd.

Gelukkig de eerste keer hier ervaring mee. De schade is feilloos gepareerd; niets meer van te zien.
Ik vroeg me alleen af waarom er zoveel veranderd was aan mijn instellingen in de auto..

Prima gedaan. Service bewust. Mooi hersteld.

Goede service alleen de wachttijd tot start reparatie is onacceptabel lang (>3 maanden)

Mijn algemene ervaring is goed. Wel bevreemde het mij dat ik na het schade herstel gelijk naar het tankstation moest. Ik heb mijn VW passat GTE gebracht met 190 km (benzine) en 27 km electra volgens... Mijn algemene ervaring is goed. Wel bevreemde het mij dat ik na het schade herstel gelijk naar het tankstation moest. Ik heb mijn VW passat GTE gebracht met 190 km (benzine) en 27 km electra volgens de boardcomputer. Bij ophalen had ik nog een bereik van 90 km ..
Nu is het logisch dat er e.e.a. getest moet worden, maar dit bevreemde mij. Daarom de acht en niet de tien.