Mijn ervaring met asn is uitstekend. vriendelijk, meedenken, geen maren of problemen. uitstekend herstelwerk en men komt de afspraken na.
Vriendelijk geholpen. Naast een grote(te) schade aan de achterzijde had ik daarnaast ook nog een putje in de deur, vermoedelijk vanwege uitzwaaien van een andere portier. Dit zou separaat 100 euro...Vriendelijk geholpen. Naast een grote(te) schade aan de achterzijde had ik daarnaast ook nog een putje in de deur, vermoedelijk vanwege uitzwaaien van een andere portier. Dit zou separaat 100 euro kosten, maar is uiteindelijk onder service uitgevoerd. Heel netjes. Daarnaast is ter plekke nog een andere lichte lakschade aangestipt. Auto is voor aflevering ook nog volledig gewassen.
Het eerste contact liep soepel ik wist snel wat de kosten ongeveer zouden worden en ze hebben me perfect geholpen met het snel plannen van de afspraak.
Snel en vakkundig geholpen
Slecht, Niet klantvriendelijk en schade niet naar behoren opgelost/gerepareerd.
Van de schade was na behandeling door ASN Kreijne te Amersfoort niets meer waar te nemen, dus wat mij betreft is de schade goed ingeschat en vakkundig opgelost.
De wachttijd voor de reparatie was vrij lang, ruim vier maanden maar het resultaat van de reparatie is perfect uitgevoerd naar alle tevredenheid