Het contact met ASN verliep prettig, ik kende het bedrijf al van vóór de fusie met Kreijne. Er is mooi werk geleverd, van de vele krassen en putjes was na herstel niets meer te...Het contact met ASN verliep prettig, ik kende het bedrijf al van vóór de fusie met Kreijne. Er is mooi werk geleverd, van de vele krassen en putjes was na herstel niets meer te zien.
Prima service, vriendelijke en behupzame medewerkers.
Zeer goed en vakkundig
Uitstekende service ! Auto ziet er weer prachtig uit
Prima en vlot geholpen bij het schadeherstel. Vriendelijke en kundige medewerkers.
Ik ben zeer tevreden over hoe ik geholpen ben. ik kreeg een nette leen auto mee. de schade is erg mooi hersteld. dus een tevreden klant hier
Duidelijke communicatie. Doen wat ze moeten doen.
Netjes de schade hersteld, weer als nieuw. Geen gedoe, goed geregeld. Met de leenfiets op en neer naar huis.
Zeer tevreden over de opmeten van de schade,daarna de afwikkeling over afspraak komen brengen auto.De snelheid en preciese van herstel schade. Net of het een splinternieuwe auto is geworden.