Ik vind het een betrouwbare schadehersteller. Ze vertellen je precies wat er gedaan is en of de schade goed te herstellen is.
Ze hebben alles zeer goed afgehandeld.
De lange wachttijd en het niet nakomen van gemaakte afspraken stelden flink teleur. Allereerst duurde het erg lang om de offerte te ontvangen nadat de schade was opgenomen. De toegezegde...De lange wachttijd en het niet nakomen van gemaakte afspraken stelden flink teleur. Allereerst duurde het erg lang om de offerte te ontvangen nadat de schade was opgenomen. De toegezegde termijn werd ruimschoots overschreden en er waren meerdere telefoontjes nodig om alsnog de offerte te krijgen. Daarna duurde het erg lang voordat de schade kon worden hersteld (meer dan 2 maanden). Over het schadeherstel zijn wij wel tevreden.
Bijna geen contact gehad, was een heel kleine schade en is gecombineerd met APK dus kan weinig vertellen over ervaring.
Goede service en flexibel met de planning/inleveren van de vervangende auto. Schade is perfect gerepareerd! Fijn schadebedrijf
Voor de eerste keer naar autoschade herstel geweest en ik moet zeggen dat ik bij ASN Autoschade Munsterhuis Enschede uitstekend te woord ben gestaan en geholpen. Prima ontvangst en duidelijke uitleg...Voor de eerste keer naar autoschade herstel geweest en ik moet zeggen dat ik bij ASN Autoschade Munsterhuis Enschede uitstekend te woord ben gestaan en geholpen. Prima ontvangst en duidelijke uitleg wat er ging gebeuren. Fijne leenauto meegekregen. En ook daar een goede uitleg hoe deze auto functioneerde.
Vlotte en goede schadeafhandeling.
Het uitgevoerde werk is prima maar de communicatie richting de klant schiet serieus te kort.