Vriendelijk helpend personeel-Vak kundig-Reparaties van zeer goede kwaliteit en gemaakt De auto werd gepoets afgeleverd Deze autoschade bedrijf raad ik dan ook zeer aan
Prima geholpen Vakkundige en vriendelijke mensen
Prima geholpen, medewerker was beleefd, behulpzaam. Het afgesproken bedrag kwam keurig overeen met de de rekening. Auto werd netjes thuis gebracht.
Reparatie snel en goed uitgevoerd. Fijne communicatie en geen gedoe van administratie.
Allemaal goed gegaan.
Vriendelijk, warm en begripvol. Zijn kundig en herstellen schade zoals het hoort.
Prettige ontvangst, goede informatie en service. Alles -plezierig geregeld. Top.
Zeer klantvriendelijk personeel. Gebruik van leenauto. Auto tiptop afgeleverd en schoongemaakt van binnen en vanbuiten.
We werden heel vriendelijk ontvangen met een kop koffie. De afspraak voor leenauto werd nagekomen. Snelle afhandeling van de schade. Bij het ophalen weer heel vriendelijk ontvangen. Kregen ook nog 2...We werden heel vriendelijk ontvangen met een kop koffie. De afspraak voor leenauto werd nagekomen. Snelle afhandeling van de schade. Bij het ophalen weer heel vriendelijk ontvangen. Kregen ook nog 2 kaartjes voor gratis wasbeurt. Dame liep bij oplevering met ons mee voor uitleg. Super tevreden zijn wij.
Afspraak snel gemaakt vriendelijke medewerkers bij het ophalen van de wagen nog een uitleg gekregen wat er allemaal aan gebeurt was Wagen netjes gewassen en uitgezogen na de...Afspraak snel gemaakt vriendelijke medewerkers bij het ophalen van de wagen nog een uitleg gekregen wat er allemaal aan gebeurt was Wagen netjes gewassen en uitgezogen na de schadereparatie en als extra een bon voor een gratis extra wasbeurt