Netjes, vakkundig, professioneel

Ik kan niet bedenken wat deze mensen beter zouden kunnen doen, zijn vriendelijk, zeer behulpzaam, afspraken worden strikt nagekomen. Een en ander tegen een prijsstelling die, voor mij althans,... Ik kan niet bedenken wat deze mensen beter zouden kunnen doen, zijn vriendelijk, zeer behulpzaam, afspraken worden strikt nagekomen. Een en ander tegen een prijsstelling die, voor mij althans, verrassend mild was.

Prima bedrijf, professioneel

Medewerkers zijn vriendelijk en denken mee. Schade is perfect gerepareerd. Afspraken werden nagekomen.

Goede service en zeer vriendelijk personeel !!

Ze hebben alles zeer goed afgehandeld.

Een heel fijn bedrijf met, kwaliteit- flexibiliteit en aandacht voor de klant.

Het duurt even voor we aan de beurt waren maar was voor ons geen punt.De auto is super mooi gemaakt.

Erg vriendelijke mensen. Snel en goed geholpen. Auto is super mooi gerepareerd en daarnaast ook nog compleet schoongemaakt!

De medewerkers van ASN Autoschade Bleeker Hengelo waren ontzettend vriendelijk en hebben ons goed geïnformeerd en geholpen, o.a. door een vervangende auto te regelen wanneer we die nodig... De medewerkers van ASN Autoschade Bleeker Hengelo waren ontzettend vriendelijk en hebben ons goed geïnformeerd en geholpen, o.a. door een vervangende auto te regelen wanneer we die nodig hadden. De herstelwerkzaamheden zijn ook heel goed uitgevoerd.