Om te beginnen, de reparatie en het spuitwerk zijn echt heel erg goed. Niets op aan te merken. ASN is ook goed bereikbaar. De wachttijd voordat de auto aan de beurt is is wel erg lang omdat het erg... Om te beginnen, de reparatie en het spuitwerk zijn echt heel erg goed. Niets op aan te merken. ASN is ook goed bereikbaar. De wachttijd voordat de auto aan de beurt is is wel erg lang omdat het erg druk is. De vervangende auto viel wel tegen. Erg klein vergeleken met mijn eigen auto. Maar dat blijkt meer een beperking van de verzekering te zijn.

Duidelijk en men komt de gemaakte afspraken na.

Vakkundige reparatie van onze camper schade en duidelijke communicatie over de afspraak en reparatie.

De autoschade zou binnen 2 tot maximaal 3 weken worden hersteld, echter heeft dit bijna 3 maanden geduurd. In de loop van deze 3 maanden, is er géén enkele keer contact gezocht vanuit... De autoschade zou binnen 2 tot maximaal 3 weken worden hersteld, echter heeft dit bijna 3 maanden geduurd. In de loop van deze 3 maanden, is er géén enkele keer contact gezocht vanuit ASN naar mij. Dit contact en dus de status van de auto, heb ik iedere keer zelf moeten achterhalen.

Snelle en correcte aanname van schade, snel ingepland en conform afspraak goed werk geleverd

Vriendelijk en behulpzame personeel. Duidelijke communicatie. Auto afgegeven en dezelfde dag gerepareerd conform afspraak. Kortom: topservice!

Goede ervaring met ASN Heemskerk. Vriendelijke behulpzame receptionist. Uitgevoerde werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd en tijdens het wachten een heerlijk kopje thee aangeboden gekregen.

Vriendelijk presoneel, snel en goed geholpen

Steeds accuraat en zeer klantvriendelijk. Ik zou de bekers voor een kop koffie naast de automaat zetten, dat is net wat uitnodigender dan in de lade

Vriendelijk ontvangst.
Goede service.
Auto vlot en goed gerepareerd.
Zeer tevreden.