Schade aan de deur niet geheel kunnen herstellen, omdat ik een Chinees merk auto heb en ze hier geen onderdelen voor kunnen krijgen durfde ze de bovenkant van de deur niet te strippen. Begrijp ik... Schade aan de deur niet geheel kunnen herstellen, omdat ik een Chinees merk auto heb en ze hier geen onderdelen voor kunnen krijgen durfde ze de bovenkant van de deur niet te strippen. Begrijp ik maar had dit graag vooraf willen weten en niet achteraf.

In verband met onze vakantie was het spannend of de auto op tijd klaar kon zijn. Dit is gelukt! Heel fijn

Er zijn weinig bedrijven die net zo klantvriendelijk zijn als Pehlivan autoschade herstel bedrijf.
Mijn vraag is direct beantwoord en zelfde dag afgehandeld. İk ben zeer tevreden over Pehlivan en ik beveel iedereen aan om bij schade of bij andere vragen gewoon bij ASN DEVENTER langs te gaan.

Professionele bedrijf die zijn afspraken nakomt. Communicatie is op hoog niveau.
Klantvriendelijk en altijd goed werk geleverd

Prima service en schade mooi gerepareerd

Goed en correct behandeld en goede afhandeling.

Vriendelijk ontvangen. Duidelijk in het maken van afspraken. De medewerkers verstaan duidelijk hun vak. Eindresultaat is top. De auto is weer als nieuw!

Goed contact, goed werk en goede prijs

Prima contact, goede afspraken en deze worden ook nagekomen. Schade is perfect hersteld.