Karim

Eerste en de laatste keer dat ik schade laat herstellen door dit bedrijf. Na het herstellen/vervangen van een onderdeel kwam ik bij het afhalen vd auto nieuwe schade tegen. Dit zou geregeld worden,... Eerste en de laatste keer dat ik schade laat herstellen door dit bedrijf. Na het herstellen/vervangen van een onderdeel kwam ik bij het afhalen vd auto nieuwe schade tegen. Dit zou geregeld worden, uiteindelijk werd het onderdeel er niet beter door. Ze namen niet de verantwoordelijkheid door het onderdeel wat zij zelf hebben beschadigd te vervangen voor eigen rekening maar kozen voor een goedkope optie door eraan te kloten. Kortom een en al ellende!

Top ontvangst ,informatie en geïnteresseerd.
Lppen mee geven uitleg nemen foto's en maken afspraak en regels leennauto.
Contact als auto klaar is prima en goed herstel ,lopen...
Top ontvangst ,informatie en geïnteresseerd.
Lppen mee geven uitleg nemen foto's en maken afspraak en regels leennauto.
Contact als auto klaar is prima en goed herstel ,lopen mee en prima communicatie

Nette ontvangst en zorgzame medewerkers. Duurde wel wat lang voordat de auto klaar was maar dat werd bij inname al netjes aangegeven. Bij afhalen was de auto een beetje vies (van binnen en buiten)... Nette ontvangst en zorgzame medewerkers. Duurde wel wat lang voordat de auto klaar was maar dat werd bij inname al netjes aangegeven. Bij afhalen was de auto een beetje vies (van binnen en buiten) maar dat is ook keurig opgelost

Vriendelijk, correcte reparatie en goede afsluiting en service naar de klant toe.

Auto is goed grrepareerd en daarbij netjes en vlot geholpen. Fijne vriendelijke breng-haal en receptie service.

Vriendelijke ontvangst
Duidelijke offerte
Geen administratieve rompslomp
Komen afspraken goed na
Schade keurig verholpen

Vriendelijk, vrolijk, lekker bakkie koffie snel gerepareerd denkt met je mee.

Geen enkel kritiekpunt van mijn kant! Vanaf de intake tot het afhalen professioneel.

Duurde enige tijd alweer herstel mogelijk was. Bij aanlevering en ophalen auto zijn we heel vriendelijk te woord gestaan. Last but not least: herstel is keurig doorgevoerd.

Je wordt snel geholpen , vervangende auto beschikbaar goede service en klantvriendelijk.
Wat wil je nog meer.