Ik werd netjes en correct geholpen

Prima. Alles keurig afgehandeld.

Komen afspraken na + strak werk

Schade vakkundig afgehandeld en zeker receptie kundig bemand.

Ondanks dat het druk was, kon ik dezelfde dag nog terecht. Na een week kon ik mijn auto ophalen. .

Goed schadeherstel en vriendelijke afhandeling, telefonisch en in persoon. Ondanks de vakantie drukte heeft men toch de auto volgens afspraak gerepareerd en dat wordt zeer gewaardeerd. Zeker omdat... Goed schadeherstel en vriendelijke afhandeling, telefonisch en in persoon. Ondanks de vakantie drukte heeft men toch de auto volgens afspraak gerepareerd en dat wordt zeer gewaardeerd. Zeker omdat we met de beschadigde auto op vakantie gingen. Ook een prima vervangende auto gekregen.

Vrij goede ervaringen. Jammer genoeg moest ik al vaker langs bij hun. Maar heb best goede ervaring.

Controle vooraf op verstrekte leenauto is nodig. In de bagageruimte lag nog afval en auto was niet afgedankt. Niet gevraagd om compensatie voor financieel nadeel, ook niet aangeboden. Goed
Schadeherstel goud uitgevoerd.

Vakbekwaam, betrouwbaar en vriendelijkheid.

Vriendelijke personeel. Snel en correcte prijsopgave. Duidelijkheid. Snel en vakkundig .een aanrader.