Ik ben zeer correct en snel geholpen. Wat andere herstel bedrijven niet konden, nl binnen redelijke termijn mij helpen, lukte ASN wel. Ik ben ze dan ook zeer dankbaar.
Alles netjes afgehandeld en gerepareerd....zelfs de auto helemaal schoon afgeleverd... Topservice....
Zeer tevreden over het herstel van de schade. Duidelijke en heldere afspraken over haal- en brengservice en nemen tijd voor het beantwoorden van mijn vragen. Kortom ik ben een tevreden klant.
Ik heb voor de eerste keer hiermee te maken gehad en ben zeer tevreden!
Zo te zien is de schade netjes hersteld. De informatie over de opleverdatum had wel wat alerter kunnen worden geleverd.
ASN autoschade Bons is een zeer ervaren bedrijf al jaren naar ieders tevredenheid gevestigd in Veghel. Onze auto was na 2 dagen weer tiptop in orde. Perfect hersteld van de schade.
Goede communicatie Snel Correct Fijn dat ze meelopen voor auto stoeltjes Auto wassen is mooie service
Zeer goed!
Alles goed geregeld. Communicatie, leenauto, reparatie prima, aardig en goed personeel. Enige minpunt is: in april schade gemeld, in juli pas aan de beurt.