Vriendelijke medewerkers, goed en deskundig geholpen.

ASN is bekend adres en zover immer tevreden. Snelle reactie op mail danwel telefonisch, flexibel en oplevering conform verwachting.

Vriendelijke mensen geven een goed gevoel en alles is opgelost. De uitvoering van de reparatie kan wel beter: ten eerste konden we pas na 6 weken de auto laten repareren. Na de reparatie moesten we... Vriendelijke mensen geven een goed gevoel en alles is opgelost. De uitvoering van de reparatie kan wel beter: ten eerste konden we pas na 6 weken de auto laten repareren. Na de reparatie moesten we nog 3 keer terugkomen: 1 onderdeel was niet leverbaar, er zat een kras in de nieuwe lak en een sensor voor de automatische achterklep werkte niet meer na reparatie.

Goed gemaakt, duidelijke communicatie. Auto zelfs netjes gewassen.

Snel en accurate , prima bedrijf.

Deskundige mensen die je vriendelijk te woord staan en waarmee een duidelijke afspraak gemaakt kan worden.
Wij zijn zeer tevreden, de auto ziet er weer perfect uit.

Zakelijk en to the point, prima,
goede service
vakwerk geleverd,
netjes opgeleverd
goede vervangende auto

Ik ben zeer tevreden over ASN.Ben keurig geholpen door vriendelijk personeel.En heb goede uitleg van de werkzaamheden gekregen en ben zeer tevreden over hoe het is verricht.

Alleen bij het afleveren was onduidelijkheid waar afgeleverd moest worden en idem bij het ophalen

Super netjes werk leveren ze, goeie service