Fijn geholpen. Denken ook goed mee. Niet effe standaard blablabla maar een echt gesprek.
Vriendelijk, duidelijk, zorgvuldig.
Ik ben erg tevreden over ASN autoschade bedrijf van Peer Kreeg netjes een leen auto en mijn auto werd gewassen en gestofzuigd afgeleverd. Ben erg tevreden
Afspraken correct en plaatwerk ziet er goed uit.
Men heeft mijn auto weer als nieuw gemaakt. Ik werd goed op de hoogte gehouden als iets anders liep dan afgesproken.
Heldere en realistisch tijdpad aangegeven. Ik kon mijn auto eerder laten repareren en dat is prettig. Keurig werk afgeleverd.
Vanaf de eerste afspraak tot de aflevering na herstel was er sprake van een adequate en prettige communicatie. Uitstekende service ( halen en brengen) en een prima vervangende auto. Afspraken...Vanaf de eerste afspraak tot de aflevering na herstel was er sprake van een adequate en prettige communicatie. Uitstekende service ( halen en brengen) en een prima vervangende auto. Afspraken werden nagekomen zoals beloofd.
Netjes te woord gestaan snelle taxatie en reparatie Auto netjes en schoon afgeleverd
Vriendelijk geholpen. Netjes aan de afspraak gehouden. Auto ziet er uit als nieuw.